Despre noi

Conplast Design, fondată în 2000, este azi unul dintre principalii producători de tamplarii din PVC si aluminiu cu punte termica, cu o prezență atit la nivel national cit si la nivel international. In vederea mentinerii la cote exigente de calitate a produselor si serviciilor oferite de firma noastra (tamplarie pvc, geam termopan si tamplarie aluminiu), “Conplast-Design” si-a ales furnizorii din randul firmelor cu performante in domeniu. - Profile KBE ale grupului de firme “PROFINE GMBH” numarul unu in Europa.

Ferestrele KBE au un raport optim calitate/pret fiind fereastra cea mai vinduta de grupul Profine , fiind un profil care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica.Fiind una dintre cele mai bune produse de pe piata constructiilor moderne , marca KBE , poate fi mindra de istoria dezvoltarii sale, care a inceput in 1980, la Berlin.

Aceste sisteme isi pastreaza calitatile si culorile in timp, rezistand la variatii de temperatura cuprinse intre -40o C si + 70o C si la actiunea razelor UV. - Feroneria MACO, principalul producator de feronerie din Europa. - Geam termopan cu sticla Saint-Gobain. Cooperarea cu partenerii autorizați vă oferă toate avantajele acumulate de mai bine de 40 de ani, de experiență, tehnologizare și serviciile de know-how-ul companiei cu renume mondial PROFINE GMBH. *Toate materialele şi produsele finite sunt certificate de laboratoarele Moldova-Standard.

Primii ani au însemnat creșterea facilităţilor de producţie și dezvoltarea unui sistem propriu de distribuţie. Programul de investiţii a vizat extinderea capacităţii de producţie de ferestre si usi din PVC, cu echipat performant la toate operaţiunile tehnologice de marile companii germane ELUMATEC, EXAMA şi Bereta cu capacitatea pe producere aproximativ 4500 m2 pe lună si o linie automata pentru producţia de geam termopan cu o capacitate de 5000 m2 pe lună. Conplast Design se caracterizează prin gândire de calitate, puterea inovatoare, procese eficiente și responsabilitate. Exercitarea de excelență în toate domeniile este forța noastră de conducere. Un parteneriat durabil cu furnizorii este fundamentul succesului nostru.